A True Cloudz  nem csak egy egyszerű alternatívája a dohánymentes vízipipázásnak. Felhasználási területei igazán széleskörűek, használhatod dohány mellé, hogy még teltebb füstje és egyedibb íze legyen, vagy csak szimplán magában, ezáltal hatalmas füstfelhőket eregetve. Gyakorlatilag bármilyen aromával keverhető, illetve önmagával is, így igazán különleges ízeket lehet elérni.


Margarita íze

íze mindenképpen erősebb és intenzívebb mint a Ice Teás verzió, viszont semmiféle képpen nem mondanám hogy visszaadja a Margarita valódi zamatát. A kenés úgyszint egy KS TWIN kerámiába történt és ugyan úgy egy oduman ignist használtam szén konzolnak három darab Al Duchan – RZA szénnel. Társához képest sokkal hamarabb kezdte kiadni magából a zamatot, de viszont annál rövödebb ideig is tartott, körübelül egy óra után már semmilyen ízt nem lehetett érezni. Szintén nem egy húha kategória, de tökéletes azoknak akik valami újat szeretnének kipróbálni és arra vágynak hogy egy lágy krémes vizipipát szívjanak.

Csomagolása és állaga

Csomagolás nem tér el a többi True Cloudz terméktől, szép rikító zöld színű feliratokkal igényes elrendezésben.  Szintén nagyon elnyerte a tetszésemet. Tartalma 75g a dobozával együtt körbelül 125g. Maga a paszta nagyon össze van állva a dobozban, nem tudom ez minek köszönhető de nagyon megnehezíti a kenés folyamatát. Kenés előtt én egy teás kanállal nagy nehezen össze kevertem és csak utána kentem a kerámiába. A kerámiába elég nagy mennyiségű pasztát kell kenni hogy megfelelő ízt és hatást érjünk el így azt kell mondjam hogy a 75g egy 5-6 kenésre elegendő.

Illata és a Füst

Illata intenzív, viszont semmiféle képpen nem a Margaritához hasonlít. Legfőképpen egy gyümölcsös tusfürdőhöz tudom hasonlítani, de szerencsére ez ízileg nem érződik már. A füstre nem lehet panaszom, szép nagy fehér, tömör felhőt lehet fújni.Kibontás előtt ugyanúgy lehet már érezni az illatát mint a többi True Cloudz terméknél,de lehet hogy pont kifogtam két olyan terméket ahol nem zárt rendesen a ragasztott rész a kupakok alatt

Összeségében

Engem ez nem győzött meg. Nem lesz az amit minden nap szívok. Az íz tarthatna egy kicsit tovább mert egy óra után már élvezhetetlen. Az ára ennek is csípős, csakmint az összes True Cloudz terméknek. Ez számomra nem érte meg, viszont akik szeretik az erős limeos ízt azoknak nyugodt szívvel tudom ajánlani.

True Cloudz - Margarita - shisha.hu
  • 6/10
    Íz - 6/10
  • 9/10
    Füst - 9/10
  • 5/10
    Illata - 5/10
  • 10/10
    Csomagolás - 10/10
  • 6.5/10
    Ár - 6.5/10
7.3/10

Értékelés összegzése

Nekem nem ízlett, az íze nem nyerte el a tetszésemet. A csomagolás az összes terméküknél tökéletes. Az illata elég érdekes, de nem borzasztó. A füstre nem lehet panasz, szép nagy felhőket lehet vele fújni.

Tags: