DUD alumíniumból készült csatlakozó és szívóvég, ami ellenáll a korróziónak és nem tartja meg az ízeket, így mindig tisztán élvezhetjük az aktuális tömés ízét.


A szívóvég minősége

A szívóvég tökéletesen kézre áll és a csatlakozó tökéletesen illeszkedik szinte minden vizipipába. Egy dud szilikon csővel használom amibe maga a vég remekül illeszkedik, viszont a szívóvéget egy picit eröltetni kellett hogy belemenjen a csőbe. Természetesen ez nem probléma, annál kevesebb az esélye annak hogy fars levegőt fogunk szívni. Kinézetre gyönyörű és minőségi, tökéletesen illik szinte minden stílusú és tipusú pipához. Fogásra nagyon igéretes, nem csúszikk ki a kezünkből. Súlya igen nagy, de ez mégis azt mutatja hogy mennyire masszív. Tisztítása egyszerű, nem igényel nagyobb munkát. Nem tartja meg az ízeket így minden tömés ízét tisztán élvezhetjük.

A szívóvég ára

Árát teljes mértékben megéri, felső kategóriás szívóvég. Mindenkinek ajánlom aki ilyen árkategórában keres szívóvéget, de mégis valami jót szeretne venni. Szerencsére jár hozzá egy csatlakozóvég is ami tökéletesen illeszkedik a vizipipákhoz. Én a 3150 forintért vásároltam.

Csomagolása

Ne számítsatok semmi nagy dologra. Egy egyszerű dobozban kaptam, becsomagolva. Először azt hittem hogy ebből már nem lehet semmi jó de szerencsére pozitívan csalódtam. Amilyen borzalmas volt a csomagolása olyan jó maga a termék.

DUD pro - Szívóvég
  • 9/10
    Ár - 9/10
  • 5/10
    Csomagolás - 5/10
  • 10/10
    Minőség - 10/10
  • 9.5/10
    Illeszkedések - 9.5/10
  • 9.5/10
    Kinézet - 9.5/10
8.6/10

Értékelés összegzése

Teljes mértékben megvagyok elégedve vele. Árilag és minőségileg is tökéletes. Illeszkedések szintúgy tökéletesek, semmilyen fars levegőt nem kap.

Tags: